miklós-bánffy

Que aixequi el braç 
qui sigui capaç
d’esmentar novel·listes hongaresos
sense mirar cap llibre.
(…..)
A la biblioteca, tampoc.

Aquest mes d’octubre el Club de Lectura de Can Baratau incentiva una excel·lent oportunitat de minimitzar aquesta mancança.  Feu confiança a la tria que ha fet en Toni Sala, coordinador de l’activitat, i llegiu “Los dias contados“, de Miklós Bánffy.   El desconeixement general d’aquest autor a casa nostra és tan gran com la qualitat de la seva obra. Que no us acovardeixi el nombre de pàgines (666). L’obra s’ho val i, com que a Tiana encara no disposem d’aquest llibre en el nostre fons, heu d’aprofitar els exemplars que hem demanat a d’altres biblioteques.
     Podeu fer l’aperitiu per entrar una mica en matèria amb la guia de lectura que ens ve de gust fer per a vosaltres.  I el dia 31, abans de les castanyes, podreu compartir el vostre parer amb els altres assistents al Club.  Per a la posteritat, potser efímera,  i per als qui no hi podran ser a les 7 del vespre de’aquest darrer divendres de mes, ens podeu donar la raó (o no) amb una resposta a aquest post.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà