irism
   Per quin motiu és tan poc coneguda aquesta senyora irlandesa, novel·lista i filòsofa, a casa nostra ?  Hem trobat una sola traducció al català d’alguna obra seva (Sota la xarxa), feta per Montserrat Abelló fa mig segle.
    I és injust, perquè la potència de la literatura d’Iris Murdoch és prou notable com per a reservar-li un lloc molt important als rànquings d’escriptors.
     Col·laboreu a esmenar aquest situació apuntant-vos a llegir la novel·la que us proposa el Club de Lectura d’abril. El príncipe negro; una de les novel·les més ben valorades per lectors i crítics d’Iris Murdoch.  Com que és difícil resumir el què d’aquesta obra en el minso espai d’aquí, us convidem a guaitar a la guia de lectura que cada mes fem per vosaltres.
   Recordeu que la Biblioteca us presta el llibre, tot i que no és obligació llegir-lo per a assistir a la cita que us fem ( divendres 25 d’abril, a les 7 del vespre).  En Toni Sala, com sempre, coordinarà l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà