e-m-forster

           Al llindar de l’hivern, un nou autor en el nostre Club de Lectura.
     Veieu-lo a la fotografia, en el seu acollidor estudi. Imagina’t que has picat a la porta i has rebut un Come in, please !, com a resposta; i després ets convidat a seure a la butaca, davant del senyor Edward Morgan L. Forster.  Potser  t’oferirà prendre some tea.  I tot seguit encetareu una conversa relaxada però intensa sobre la seva novel·la més valorada A Passage to India (Viatge a l’Índia). Les teves opinions i impressions les enriquirà Mr Forster amb tot de idees i significats que potser t’havien passat per alt.  I al cap d’una bona estona li agrairàs la seva atenció i diràs que no vols destorbar-lo més. Una cordial encaixada per acabar.
      Amb alguna petita diferència, això mateix s’esdevindrà a l’habitual trobada del Club de Lectura, que aquest mes no es fa el darrer divendres. Serà el dia 20, amb el guiatge d’habitud d’en Toni Sala.
I no oblideu la petita i casolana Guia de Lectura.
I no oblidem desitjar-vos Bon Nadal !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà