fernando_vicente_truman_capote
      Tot just passat Sant Jordi s’escau una nova trobada del Club de Lectura. Aquesta vegada agafa el protagonisme l’escriptor Truman Capote, una personalitat literària genial, amb tots els possibles significats de la paraula genial.
      L’obra escollida és “A sang freda”, la més coneguda de la producció d’en Capote, continuament editada i duta també al cinema.     Preneu nota que divendres 26 d’abril, a les 7 del vespre, amb la coordinació d’en Toni Sala,  podreu dir-hi la vostra sobre el llibre; o, si ho preferiu, podeu només escoltar.    La Guia de lectura que fem a la biblioteca, us acostarà una mica més a l’autor
     Recordem també que tothom està alliberat del compromís de llegir el llibre, tot i que sempre és més profitós fer-ho.   I que la biblioteca us en prestarà un exemplar fins exhaurir existències, com diuen alguns anuncis.  Aprofiteu-ho, doncs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà