El dia 3 de juliol, vam recomanar-vos un llibre titulat “Cócteles”. Hem cregut interessant recordar aquest llibre ja que s’acosten dates plenes de trobades familiars, trobades amb amics… i sempre va bé poder oferir un cóctel ben fet. Ens hi posem?

Cocteles  Aquest llibre de còctels és el fruit de deu anys de treball on el seu autor, Fernando Castellon, ha fet un minuciós estudi comparatiu. Una infinitat de còctels per degustar en les llargues nits d’estiu.

Dry Martini, Gibson, White Lady, entre d’altres són els còctels que pots fer, ja que explica pas a pas com fer-los i els ingredients necessaris. A més a més ens ofereix una petita explicació de la “història” de cada cóctel.

 

Castellón, Fernando. Cócteles. Barcelona: Larousse, 2005. (Veure’n la disponibilitat al catàleg)
Recomanació feta per Alícia Aguilera
Però a banda d’aquest llibre, n’hi ha d’altres que també trobem interessants de recomanar-vos per aquestes dates pel seu caire gastronòmico-festiu, com ara
  • Cabrera, Diego Cócteles sin coctelera… y algo más (Veure’n disponibilitat al catàleg)
  • Carol, Màrius Los cócteles imprescindibles (veure’n disponibilitat al catàleg)
I per seguir preparant un bon àpat de Nadal, us també us proposem que mireu les receptes del xef Víctor Quintillà del Restaurant Lluerna que ha preparat especialment per vosaltres (ens ha preparat un menú festiu i un menú vegetarià).
Evidentment, en tot bon àpat també hi cal bona música. Això és el què trobareu en aquesta llista de l’Spotify pensada perquè vosaltres us dediqueu només a gaudir de les festes, i deixeu la selecció musical als altres.
Podreu trobar molta més informació a l’Espeical Nadal que hem preparat des de la Biblioteca Virtual.