101raonsnoparardellegir
– No m’agrada llegir!
– Llegir és avorrit!
– Per què haig d’agafar un llibre?
– Ja llegiré després…
 
Són algunes de les (moltes) vegades que hem sentit com els més petits busquen excuses per no agafar un llibre i deixar-se endur per la literatura. I és que… per què s’hauria de llegir? Doncs l’editorial Barcanova ha tret aquest fantàstic llibre per donar 101 respostes a aquesta pregunta: per què hem de llegir?
El motiu número 10 i 11 són dos arguments de pes:
10: Pots llegir històries que et faran tremolar de por…
11: i després tornar-les a explicar!
Si sou més musicals, us aconsello el motiu 57: pots llegir partitures i interpretar-les. I això pot agradar als altres, o no.
Amb 101 raons, trobareu motles maneres per convèncer a qualsevol que llegir pot ser molt divertit. Si al vostre entorn teniu un nen a qui no li agrada llegir, proposeu-li un repte:que comencin llegint aquest llibre. De ben segur, que el text curt i els dibuixos divertits faran que, sense adonar-se’n, s’hagi llegit un llibre de quasi 60 pàgines!
101 bones raons per no parar de llegir. Barcelona: Barcanova, 2012 (veure’n la disponibilitat al catàleg)
Recomanació feta per Marta Quer