familia-pintura2

Un dels moments clau de les vides de moltes persones passa, segurament, pel moment de deixar de ser fill per passar a ser pare o mare. És un moment en què apareixen molts dubtes, moltes opcions que no ens havíem plantejat mai, moltes pors, moltes il·lusions… i normalment també apareixen molts amics i familiars donant-te consells. I acabes fet un embolic i no sabent cap a on tirar.

Doncs bé, el Racó de pares i mares de les biblioteques públiques és el racó ideal per buscar la teva pròpia solució a tots aquests dilemes, i és que no només t’hi oferim una selecció de llibres i revistes, sinó que també t’oferim guies per moments “clau”, t’oferim recursos d’internet que et poden ajudar a desembolicar la troca…

Tenim la teoria que llegint no podrem substituir mai als professionals (metges, psicòlegs, mestres…) però segur que podrem millorar moltes dels nostres accions, pensaments i normes.

I diem que el racó de pares i mares va més enllà dels llibres perquè també és un punt de trobada entre diferents persones que esteu en un mateix moment vivencial, i trobar-vos us permet compartir opinions, recursos i idees.

Com diu en Carles Capdevila en aquesta xerrada, “educar cada dia és més difícil, posem-nos-hi abans no sigui impossible”.