Posar-se en forma està de moda! Ens ajuda a sentir-nos millor i més joves, a reduir l’estrès, a estar guapos, a socialitzar… però com podem vèncer la mandra, les excuses, el sofà, …?
Les autores Elisabeth Lange i Elmar Trunz-Carlisi ens ofereixen un llibre amable i pràctic, d’aquells que van al gra, aportant idees fàcils i realistes per a aconseguir una figura en forma i amb salut.
Sovint, el camí per aconseguir posar-nos en forma sembla dur i pedregós. El llibre que avui us recomanem pren com a premissa bàsica anar a poc a poc i avançar lentament, però de manera segura. També parteix de la simplicitat, proposant petits exercicis efectius, que podem realitzar sense aparells. Defuig les fòrmules màgiques, es basa en consells basats en l’experiència.
Els 50 consells els podem llegir per separat, al nostre aire. Podem també utilitzar-los com a part de la nostra planificació estratègica. Llavors veurem com tots formen part d’un tot coherent, formant una mena de peces d’un mosaic.
Els primers consells ens permeten fer-nos el nostre propi test de fitness muscular, per a conèixer quin és el nostre estat actual. Triarem el nostre entrenament sempre d’acord amb la nostra constitució física.
Al llarg de la lectura dels consells veiem com exercici físic i alimentació van sempre de la mà. Aconseguirem el nostre propòsit si sabem combinar bé una alimentació saludable i un exercisi físic guiat.
Us convidem també a conèixer els prestatges virtuals de Salut i Esport.

Lange, Elisabeth. Los 50 mejores consejos para una figura esbelta y en forma. Hispano Europea, 2012 (veure’n la disponibilitat al catàleg)

Recomanació feta per Núria Fàbregas