votarperriure

No, no és una befa del què vam viure el diumenge 20 de desembre. Al contrari, és una eina de supervivència: els bibliotecaris que s’encarreguen de donar vida al Prestatge Virtual de cinema, han creat aquesta guia per agafar-nos de bon humor totes les últimes eleccions que hem tingut a casa nostra. Com que creiem que l’humor és una eina bàsica per la convivència, volem compartir aquesta guia amb tots vosaltres:

“L’any 2015 ha vingut pautat per les constants campanyes polítiques. Les múltiples eleccions han tingut un paper destacat, des de les europees de finals del 2014 i la consulta del 9-N, fins a les autonòmiques a Catalunya i Andalusia, les municipals i les eleccions generals del 20-D.

Per pair aquest maremàgnum electoral i la jornada de reflexió, et convidem a gaudir d’aquesta guia,on trobaràs pel·lícules que ironitzen, riuen, satiritzen i desdramatitzen les eleccions, les campanyes i els candidats.”

Vull anar a la guia i veure les pel·lícules que em recomanen.