illusionsmag1

L’editorial Bambú té una col·lecció de llibres per a nois de 7 a 10 anys anomenada Enigmes. Com el seu nom indica, és una col·lecció de llibres d’històries ben diverses però amb un denominador comú: els personatges de la història es troben amb endevinalles, jocs de paraules o jeroglífics que han de resoldre si volen seguir endavant la seva història.

És el cas de Les il·lusions del Mag, que ens explica una història d’un Mag que viatja pel món ensenyant a tothom la seva màgia, fins que un dia acaba resolent uns misteris que li proposa el rei de la contrada. Resoldre els misteris li reportarà èxit, diners, roba i un lloc on dormir… però potser això no és el què vol el nostre mag Silvestre…

Així, entre enigmes, màgia, reis i recompenses aconseguim una història divertida que a més de fer llegir els nens, els fa pensar. No està gens malament per un llibre, no? En voleu llegir les primeres pàgines? Si el voleu llegir tot sencer, el podeu trobar a la biblioteca.

Ricardo Alcántara. Les il·lusions del mag. Barcelona: Bambú, 2010

Recomanació feta per Marta Quer