El Club de lectura de la biblioteca Can Baratau, va començar denominant-se “Tertúlia literària” el 2001, i sota la coordinació d’Eva Huarte. Però ben aviat, el 2002 l’escriptor Toni Sala va assumir-ne el rol de coordinador i així ho ha continuat fent, fins a dia d’avui, 11 anys després.
Aquesta activitat cultural de foment de la lectura, ha estat una activitat regular, que ha tingut les seves trobades l’últim divendres de cada mes (10 mesos l’any), al llarg dels 11 anys d’existència del Club. 
Al llarg d’aquests anys, s’han llegit més de 80 llibres de diferents autors, que han arribat a més de 1.350 usuaris del servei. 
La varietat dels autors escollits, ha permès que l’afluència de públic fos variable, en funció del llibre seleccionat. Sempre que s’ha pogut, i amb el suport econòmic d’Institucions Oficials, s’ha acompanyat la sessió del club de lectura amb la presència de l’autor. Cosa que ha permès, a més de difondre autors catalans, tenir accés directe als creadors dels llibres i fer-los preguntes o simplement conversar amb ells sobre els textos llegits. 
En aquest sentit, han passat per la biblioteca autors com Josep Piera, Joaquim Carbó, Jordi Coca, Narcís Comadira, Enric Casassas, Josep M. Espinàs, Feliu Fromosa, Albert Sánchez Piñol, Sílvia Soler, Núria Esponellà, Martí Gironell, Empar Moliner i a finals del mes d’octubre vindrà la Sílvia Alcántara
Amb el pas del temps, s’ha acabat convertint en una activitat cultural de referència al municipi. Gràcies a tots els participants per mantenir viva una activitat cultural gratuïta al municipi.
La cultura mor quan les persones la ignorem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà