tiananegra2016_quadre

Ja tenim aquí el gener, per molts un mes negre. Pels tianencs un mes MOLT negre. I no parlem de crisi, ni d’arribar a final de mes, ni de superar les festes de Nadal… parlem de literatura, literatura negra.

Els propers dies 22 i 23 de gener se celebrarà a Tiana el 4t Festival de Novel·la Negra catalana, com sempre plena de novetats, escriptors i molts crims.

Des del punt de vista bibliotecari, la novetat d’aquest any és que les Biblioteques del Maresme s’han volgut sumar al projecte i han programat actes per tota la comarca (descarrega’t el programa de les biblioteques). A més, entre totes les biblioteques hem ideat un concurs a través del qual podeu guanyar un lot de llibres dels autors de Tiana Negra.

 

És un misteri que, per trobar la solució,  obliga a utilitzar l’enginy i no deixar-se perdre cap detall. Per donar-vos un cop de mà a l’hora de resoldre el misteri, a partir del dia 14 de gener anirem donant algunes pistes via twitter (#BibliosMaresme #TianaNegra). Qui podrà resoldre el misteri entre llibres?

Però a més a més us oferim un mes amb contes que parlaran de la NIT ben negra, el Club de Lectura parlarà del “Tant per cent” (novel·la negra) i els Culdolla es convertiran en detectius per esbrinar qui va matar en “Marquès Nolis”.

No en tingueu cap dubte, aquest mes a Tiana és ben negre!