tiananegra2016_quadre

… pel Tiana Negra!

Entrem a la setmana definitiva, la última abans de la gran trobada literària de Tiana, esteu a punt? Si encara no heu resolt el Misteri entre llibres, estigueu atents aquesta setmana al Twitter amb les etiquetes #BibliosMaresme i #TianaNegra, perquè us donarem les pistes definitives perquè pogueu resoldre el misteri i aconseguir un lot de llibres dels autors que vindran a Tiana.

Aquest any, i per facilitar el trasllat de tothom, s’ofereix un bus negre que us durà des de Barcelona a Tiana d’una forma còmode i segura! Així durant el trajecte podeu anar llegint les novel·les negres que més us agradin, o podeu anar recordant qui era (o què era) Ofèlia Dracs o fins i tot fer alguna porra per saber qui guanyarà el premi Memorial Agustí Vehí.

I és que un cop poseu els peus a Tiana, no parareu de veure sospitosos, policies, crims, bolígrafs i llibres! I recordeu que el dissabte al matí també podeu passar per la biblioteca a veure l’exposició de Simenón sospitós