emocionsisentiments

La zona de la biblioteca dedicada a les famílies és el lloc on trobarem tot el què hi ha a la biblioteca relacionat amb el món dels infants però des d’un punt de vista d’adult. És a dir, l’embaràs, el part i el post-part, l’educació, el lleure amb infants, activitats per fer en família, l’alimentació…

I és que quan un es converteix en pare o mare, són molts els dubtes que se’ns generen. I aquests dubtes, sovint, no desapareixen amb l’edat sinó que simplement canvien.

Des de la biblioteca, recomanem molt utilitzar els llibres com un vincle entre pares i fills. Però no només un vincle afectiu sinó també un vincle que procuri models als infants. Uns models que  puguin copiar i aplicar a la seva vida. D’aquesta manera, imitant els protagonistes dels contes, és com podem ajudar als infants a resoldre conflictes.

Des de la sala infantil us volem oferir una tria de llibres especialment dedicada a aquestes situacions. Vam començar amb guies de lectura que explicaven la vida amb un conte, i ara continuem amb guies de lectura que recullen contes que ajuden a identificar les emocions. Totes aquestes seleccions de llibres les tenim juntes i ben organitzades perquè us siguin fàcils de localitzar i sobretot… d’aplicar a la vostra vida! (o això esperem!).