geronimo_stilton_med
En Gerónimo Stilton és l’autor i protagonista d’una col•lecció de llibres que narra les aventures d’un ratolí en un món imaginari anomenat “L’illa dels ratolins” on, malgrat tot, tot és lògic i real. Les històries d’aquest ratolí entusiasmen als nens ja que són aventures explicades amb un ritme trepidant i molt d’humor. També agraden a pares i professors ja que eduquen en valors com l’amistat, la sinceritat, l’amor, el respecte…
Cal dir que aquest personatge passeja per diferents tipus de llibres i crea col•leccions molt diverses. A la biblioteca tenim la col•lecció dels “Viatges al món de la fantasia” (són cinc volums). Que és aquesta sèrie de llibres de l’Stilton, que a més, fan olor (o si més no al principi feien olor…).
Existeix també la sèrie de la Tea Stilton, en còmic o en llibre. La Tea és la germana del Gerónimo, que juntament amb cinc amigues (les Tea sisters) van narrant històries pel diari del seu germà, l’Eco del rosegador.
Aquest mes de desembre, a Barcelona, es podrà veure el Musical d’Stilton, i des de la biblioteca de Tiana us volem convidar a anar-hi. Us proposem una sortida en família el dia 29 de desembre, a dos quarts de set de la tarda. El preu serà de 15€ i inclourà el trasllat (des de Tiana) d’anada i tornada i l’entrada per l’espectacle. Si voleu més informació, podeu preguntar al taulell de la sala infantil de la biblioteca.