salva_lopez

Salva López, un tianenc estrena programa a COMRàdio: Segona educació (dissabtes de 16 a 18h), un programa on es proposa que tothom (empreses, persones, institucions, països…) aprenguin de les grans lliçons que es poden aprendre dels músics i del món de la música.

Al Segona Educació els professors són els músics i les persones involucrades amb la música i a cada programa es porta al menys, a un músic o banda o persona relacionada.
Aquest programa neix amb la missió de dignificar el món de la música i als músics, com a part important del món cultural, canviant la percepció que té la gent d’ells i posicionant-los com a ments creatives i innovadores, que saben arribar al públic, saben crear i transmetre emocions, saben treballar en equip, saben adaptar-se al canvi, i un llarg etc d’altres habilitats.
Segona Educació és sobretot un programa de convidats, molts músics, però també moltes persones d’altres àmbits, donat que parlarem amb ells de tota mena de coses, sempre amb la música i els músics com a argument de fons.
Ja han tingut convidats de Tiana i en tornaran a tenir. Tiana és una vila extraordinariament cultural i val la pena explicar-ho al món.
Si t’interessa i creus que val la pena, pots fer-te’n admirador/a al Facebook