els-jocs-de-la-fam350
Els jocs de la fam de Suzanne Collins
L’argument del llibre, explicat així sense més explicacions, pot semblar una miqueta macabre (de fet, es podria considerar un llibre dur). La Suzanne Collins ens trasllada en un món on existeix el Capitoli que per tenir controlats els Districtes, organitza anualment uns jocs entre els seus habitants on l’únic objectiu és matar per sobreviure, ja que només una de les persones que participa al joc pot guanyar.
Però el llibre va més enllà d’aquest joc que utilitza el Capitoli per tenir atemorits els Districtes, ja que parla de supervivència, de revel·lió, d’històries d’amor (i desamor) de grans poders que creuen controlar-ho tot i de petits gestos que provoquen el descontrol. De com uns han de lluitar per poder tenir un plat a taula i altres mengen fins a quedar-se ben tips.
Però avisem: si decidiu començar a llegir el llibre, no us en podreu desenganxar fins a l’última pàgina. I penseu que després ve la segona part: En flames i properament sortirà editada la tercera part de la triologia…
Animeu-vos a llegir que l’estiu és llarg!