Lectures, recomanacions, notícies… a la biblioteca hi passen moltes coses. Algunes, de ben segur que et poden interessar. No te les vol perdre? Doncs aquí t’expliquem com estar al dia de tot el què passa a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (entre les quals hi ha, evidentment, la Biblioteca Can Baratau).

Vull estar informat via e-mail

De forma periòdica s’envia a tothom que ho ha demanat l’agenda d’activitats de la biblioteca. Per defecte cada usuari té assignada una biblioteca, i en principi rep la informació d’aquesta biblioteca. Però si l’usuari es mou entre dues (o més biblioteques) també existeix la possibilitat de rebre la informació de totes dues. Com? Ara us ho expliquem:

butlleti1

Accedim al catàleg Aladí (aladi.diba.cat), i entrem dins de El meu compte.

Haurem d’identificar-nos amb el nostre número de carnet de la biblioteca (ex: 2204587905) i ens demanarà una PIN (que fins que no el canviem serà la nostra data de naixement).

butlleti2

Un cop dins el meu espai, podrem veure tota la nostra informació (adreça, telèfon, la biblioteca a la qual estem assignats, els préstecs que tenim…).

Aquí hi trobarem diverses opcions, però la opció que ens interessa per rebre l’agenda a través del mail és la que diu Subscripció a butlletins.

butlleti3

Un cop dins d’aquesta pantalla, podrem escollir els butlletins generals de les biblioteques que ens interessin (tantes com vulguem) i els butlletins temàtics que ens informin de temes que siguin del nostre interès (cinema, música, teatre…).

Un cop haguem fet la nostra selecció i haguem guardat les preferències, començarem a rebre l’informació que hem sol·licitat.

La selecció que fem, es pot modificar tantes vegades com vulguem i sempre que vulguem. Només caldrà seguir els passos que hem fet fins ara i fer la nova selecció.

Les xarxes socials

Existeixen altres vies de comunicació entre la biblioteca i vosaltres, són les xarxes socials. La Biblioteca Can Baratau està present a dues de les xarxes socials més utilitzades:

Twitter (amb l’usuari @bibtiana) i Facebook (amb l’usuari TianaCB).

I evidentment, la millor xarxa social de totes és la del contacte directe amb nosaltres. Sempre que vulgueu saber alguna cosa, ens ho podeu preguntar i nosaltres estarem encantats d’ajudar-vos a trobar la resposta!