audiomol

La Xarxa de Biblioteques ofereix el servei gratuït de descàrrega i escolta en streaming d’audiollibres en mp3, en català i castellà.

I què són els audiollibres? Són llibres parlats, en la seva versió íntegra de l’obra original llegits en veu alta per locutors/res i narradors/res professionals en gravacions a una sola veu, sense música de fons.

El catàleg està format per obres clàssiques i actuals, en català i castellà, que es troben agrupades en sis categories: autoajuda, novel·la per adults, novel·la juvenil, assaig, relats i obres clàssiques.

Per accedir al sistema és necessari disposar del carnet de biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Un cop entreu us demanarà el vostre codi d’usuari i la vostra contrasenya i aquestes dades seran utilitzades per l’empresa Editorial Liverbox SL, que n’és la encarregada del tractament, exclusivament per gestionar el servei i únicament mentre duri l’execució del contracte privat entre l’empresa i Diputació de Barcelona. Cada usuari té accés a dues descàrregues de cada títol per si es produeix qualsevol problema en la primera descàrrega i a tantes escoltes en streaming com desitgi.

Les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals també ofereixen en préstec una selecció dels audiollibres en format CD audio.

T’informem que si decideixes utilitzar els serveis propis oferts per l’Editorial Liverbox SL a través del seu lloc web (realitzar comentaris, regalar audiollibres, contactar amb Audiomol, o la descàrrega d’audiollibres no cobertes pel servei gratuït prestat per la Xarxa de Biblioteques) les dades personals que facilitis passaran a formar part de fitxers propietat de l’empresa i per tant caldrà que acceptis les seves condicions d’ús.