trestombs

Cada poble té les seves tradicions i totes formen part de la nostra identitat. El Carnaval, el TastTiana, les Festes Majors, el Tiana Negra, les Nits de música als jardins de la Lola Anglada, els Tres Tombs… tots aquests actes descriuen la vida social i cultural de Tiana i esdevenen part de la història del nostre poble.

Aquesta memòria històrica queda guardada a cada casa particular i sovint s’acaba perdent o oblidant. Per sort, tenim historiadors locals com en Josep M.Toffoli, que a través de la pàgina de Facebook “Tiana, recuperant la història“, ens va explicant petits detalls del nostre passat.

Però també podem trobar informació sobre aquestes tradicions i aquest passat més recent a la biblioteca de Tiana, a la secció que nosaltres coneixem com a col·lecció local. Fotografies, reculls de premsa, llibres, cd… ho tenim tot a punt pels curiosos que tinguin ganes de conèixer millor el passat del poble de Tiana.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar