felicitat

El 20 de març se celebra el Dia Internacional de la Felicitat, un dia per ser feliç, naturalment!

Aquesta efemèride se celebra des del 2013, quan l’ ONU va instaurar la data per reconèixer el paper que té aquest sentiment en la vida de les persones.

Va ser gràcies a una iniciativa del Regne de Bhutan.

Busques la felicitat?

Hi ha qui diu que la felicitat no es troba, sinó que es construeix…

A les biblioteques t’oferim un munt d’activitats i recursos informatius que t’ajudaran a que puguis construir la teva pròpia felicitat. Et recomanem que facis una ullada a la prestatgeria del número 155.

Coneixeu… ?

La Risoteràpia

És una tècnica gràcias a la qual millora l’estat físic i psicològic a través del riure que produeix beneficis mentals i emocionals per mitjà de les rialles. És important riure’s d’un mateix per augmentar les capacitats de l’èsser humà i de la vida.

A les biblioteques també se solen realitzar tallers de risoteràpia en què els assistents podran gaudir d’una activitat amb la que podran oblidar els seus problemes qüotidians i gaudir d’una estona de rialles que els ajudarà a ser més optimistes i a desdramatitzar les situacions de la vida. Per a més informació consulteu l’ agenda de les biblioteques.

[Notícia publicada a la Biblioteca Virtual]