04_abril_poesia

La protagonista del mes d’abril és la poesia. Us convidem a endinsar-vos en un viatge poètic que us portarà a descobrir altres cultures i maneres de veure el món, a més d’ajudar-vos a exercitar la imaginació.

Sovint llegir poesia ens costa, ens fa un cert respecte. L’escriptora mallorquina Antònia Vicens ens descriu el que per a ella és la poesia: “La poesia és un misteri, com la vida, que la vivim sense entendre-la”. Aquesta autora ens fa una proposta: aturar-nos per a trobar temps per a poder llegir i pensar, posant fre per una estona a la nostra activitat diària.

A la biblioteca trobareu una secció amb textos en diversos idiomes i també discos amb llibres poètics llegits per bons rapsodes, que us faran gaudir del plaer d’escoltar poesia.
Teniu curiositat per saber quins són els llibres de poesia que més agraden als lectors de les biblioteques? Ho trobareu a l’espai de llibres més prestats de la Biblioteca Virtual.