parcsibiblios_17_wp

Des de ja fa un temps, les biblioteques hem anat vinculant-nos amb la Xarxa de Parcs  Naturals de la Diputació. Primer va ser la creació d’un prestatge virtual d’espais naturals, en al qual hi trobem des d’activitats ambientals a informacions relacionades amb el medi ambient.

Després, des de l’àrea de Medi Ambient de l ‘Ajuntament de Tiana també se’ns demana col·laboració amb activitats com ara la pedalada, els dies mundials d’efermèrides ambientals o col·laboracions puntuals amb projectes que desenvolupen des de Medi Ambient.

I ara, arriba el projecte Parcs i biblioteques, naturalment!. Aquest projecte desenvolupat pels parcs i per les biblioteques, vol potenciar el coneixement dels nostres boscos per augmentar la sensibilitat cap a aquests espais i assegurar-ne una millor cura i conservació per part de tothom.

En aquest sentit, a la biblioteca tenim una exposició sobre la Serralada de Marina on olorar, veure i descobrir el què ens ofereix aquest espai que tenim a tocar de casa. I per celebrar el dia Europeu dels Parcs (el 24 de maig), les biblioteques que formem part d’aquest projecte, farem una activitat conjunta: Dibuixa’m un parc, on convidarem als assistents a descobrir les llegendes dels nostres boscos i a veure com es dibuixen en viu i en directe.