bici

En Rubén és un noi que viu a Montgat però que fa anys va marxar cap a Singapur. Ara ha decidit tornar cap al Maresme, però ho fa d’una forma un pèl diferent del que seria habitual: torna en bicicleta.

Els amants d’aquest esport, poden seguir l’aventura que està fent en Ruben a través de les cròniques que va publicant LaLocal.

Si us venen ganes de fer com ell, heu de pensar que el més important és posar a punt la bicicleta, i ho podeu fer amb aquests manuals que us deixarem a des de la biblioteca. A més, les biblioteques de Vilanova i la Geltrú van fer una guia de ciclisme molt útil per no perdre’s cap detall sobre aquest esport.

I si us apassiona aquesta història, ben segur que també us apassiona el món de l’esport en general: fites esportives a alta muntanya, les curiositats que s’amaguen darrera dels esports, els esports d’aventura… en definitiva doncs, us convidem a gaudir de prestatge virtual d’esports, i a fer tant d’esport com vulgueu (fins i tot, des del sofà de casa!).