millor_que_nou_0

Sovint acabem llençant un munt d’objectes que potser encara podrien tenir una mica més de vida. Podríem reparar-los o bé donar-los una nova utilitat.

Medi Ambient de Tiana engega aquest octubre el “Repara’Tiana: allarguem la vida als objectes”, una iniciativa que ofereix sessions setmanals on es combinen tallers amb punts d’assessorament a la reutilització, temàtics i totalment gratuïts.

El “Repara’Tiana” t’ajudarà a aprendre a restaurar mobles, a reparar petits electrodomèstics, a arreglar roba, a tenir en forma la bicicleta, etc. Aprendràs tècniques i aniràs desenvolupant la creativitat per reciclar objectes i donar-los nous usos.

El lloc on es desenvoluparan els tallers  i els punts d’assessorament temàtics és la Biblioteca Can Baratau, tots els dimecres, de 17’30 a 20’30 h.

Per als tallers cal inscripció prèvia, doncs es necessita un mínim de 10 inscrits. Podeu inscriure-us a la Biblioteca, enviant un correu a: b.tiana.cb@diba.cat, trucant al telèfon 93 465 77 41 o de manera presencial.

La programació per al mes d’octubre és la següent:

Dimecres, 4 d’octubre, 17:30-20h. Taller: “Passa la ITB de la bici”. Cal inscripció a la biblioteca.

Dimecres, 11 d’octubre, 17:30-20:30h. Punt d’assessorament a la reutilització: “Assessorament tèxtil: porta la teva roba i repara-la amb l’ajuda d’un tècnic”.

Dimecres, 18 d’octubre, 17:30-20h. Taller: “Els mobles vells com nous. Aprenem a restaurar-los”. Cal inscripció a la biblioteca.

Dimecres, 25 d’octubre, 17:30-20:30h. Punt d’assessorament a la reutilització: “Assessorament de reparació de petits aparells de la llar: repara tu mateix el teu aparell de la llar amb l’ajuda d’un tècnic”.