Imatge Novel·la amb premi x banner

El mes d’octubre us proposem aventurar-vos a llegir novel·les que han sigut reconegudes amb premis literaris. Us hem preparat una tria ben variada on hi trobareu des dels Premis Nobel de literatura fins als premis més reconeguts a Catalunya i a la resta del món.

Si voleu conèixer quins són els premis literaris vigents de narrativa de Catalunya, els trobareu a la  página web de la Institució de les Lletres Catalanes.

El repte literari del mes pretén ampliar els nostres horitzons literaris, tastant tota mena de literatura. Si voleu endinsar-vos més en el món de la narrativa, us animem a que tafanegeu el Prestatge de Novel·la de la Biblioteca Virtual. Hi trobareu recomanacions, guies de lectura, recorreguts temàtics, curiositats i moltes coses més.

Recordeu que també us podeu subscriure al Butlletí de novel·la i així estar al dia de les novetats editorials i esdeveniments relacionats amb la literatura.