“Todo esto te daré”, de Dolores Redondo, és de nou la novel·la més prestada a la Xarxa de Biblioteques Municipals durant el tercer trimestre de l’any 2017. La segueix la darrera novel·la del periodista i escriptor Rafel Nadal «La senyora Stendhal», i  el relat sobre els llaços invisibles de l’amistat de Xavier Bosch, “Nosaltres dos”.

Pel que fa a les novel·les juvenils, en els dos primers llocs trobem les històries de R.J.Palacio: “Wonder” i “Plutó: una història Wonder” i en tercer lloc “Un fill”, la novel·la d’Alejandro Palomas guanyadora del Premi Joaquim Ruyra.

En còmics, els més sol·licitats són “Death Note”, de Tsugumi Ohba, “20th Century Boys” de Naoki Urasawa i “I am a hero” de Kengo Hanazawa.

Els títols més prestats en novel·la estrangera són, en primer lloc, “A Manual for Cleaning Women” de Lucía Berlin, “The girl on the train” de Paula Hawkins i “4 3 2 1” de Paul Auster.

En poesia, i coincidint amb el centenari del naixement de Glòria Fuertes, trobem en els dos primers llocs “El libro de Gloria Fuertes: antologia de poemas y vida” i “Geografía humana y otros poemas” de la mateixa autora. El tercer lloc l’ocupa la clàssica “Odissea” d’Homer.

En l’àmbit dels audiovisuals, destaca la primera temporada de la saga “Juego de tronos”; la pel·lícula de Juan Antonio Bayona, basada en la novel·la homònima de Patrick Ness, “Un monstruo viene a verme” i la segona temporada de “Juego de tronos”.

Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques trobem “El cor de la terra” de Txarango, “Mic. Toca’t el melic” del Club Super 3, seguits de la banda sonora de la pel·lícula “La La Land” de Justin Hurwitz.

Més informació:

Informació extreta de la Biblioteca Virtual