Sula-Vineyard-Tour

El programa Biblioteques amb DO arriba enguany a la seva cinquena convocatòria. La Biblioteca Can Baratau, que forma part de la DO Alella, treballa activament en el grup de treball format per 14 biblioteques de la DO.

Fruit d’aquest treball cooperatiu és el 1r Concurs Concurs Instagram DO Alella, que esperem sigui un èxit i una font de gaudi per a tots els participants.

Per participar al concurs, heu de publicar una foto a Instagram a través del vostre perfil, posant-hi un títol i geolocalitzant la fotografia en el municipi on l’hagueu fet. També cal mencionar una de les biblioteques que formen part de la DO Alella en el títol de la imatge. I sobretot, etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2018.

Descarregueu-vos les bases del concurs, hi trobareu tota la informació pràctica i… animeu-vos i participeu! Podeu guanyar experiències enoturístiques inoblidables i bons vins!