route-66-sunset_adobe_680

Seguim amb el segon repte literari de l’any. Aquesta vegada ens endinsem dins la secció de viatges, més enllà de les guies de viatges, que tant ús tenen a Can Baratau.

En els relats de viatges hi trobem el punt de vista d’aquell qui ha viscut el viatge, les seves percepcions, introspeccions, reflexions…

El relat de viatge és un gènere de gran abast dins de la literatura. Us convidem a tafanejar dins de la secció de la biblioteca i també en la tria que us preparem, on trobareu joies com Corazón de Ulises: un viaje griego, de Javier Reverte, Desde África, de Ryszard Kapuscinski, El peor viaje del mundo: la expedición de Scott al polo Sur, d’Apsley Cherry-Garrard, Estambul: ciudad y recuerdos, d’Orhan Pamuk o A la sombra del baobab: viaje en busca de las raíces de África, de Xavier Moret, entre molts altres.

Bona lectura!