Ja fa un parell d’anys, que cada dimecres us publiquem una ressenya d’algun llibre, pel·lícula o cd que tenim a la biblioteca i que creiem que val la pena recomanar.
Les recomanacions han estat fetes pel personal de la biblioteca o per col·laboradors puntuals. Però aquest 2015 volem anar més enllà. Ningú com el lector per recomanar llibres.
Potser l’anàlisi del llibre no serà profund ni inclourà comparatives amb altres llibres d’altres autors… però la recomanació que ens faci el lector serà sincera, directa i de ben segur que atraurà a molt públic cap al llibre recomanat.
Al llarg dels anys, ja hem fet recomanacions fetes pels usuaris. Fins i tot hem publicat recomanacions fetes per usuaris infantils. 
El nostre compromís durant el 2015 és publicar un mínim de 6 recomanacions fetes per vosaltres: els lectors
Podeu fer-ho per diferents vies:
1) Ens envieu un vídeo (format .wmv o .avi) de no més d’un minut a b.tiana.cb@diba.cat on digueu el vostre nom, el títol i l’autor del llibre, i la recomanació feta amb les vostres pròpies paraules.
2) Veniu un dia a la biblioteca i ens dieu que voleu fer una videorecomanació, nosaltres us gravarem.
La primera videorecomanació serà aquest dimecres, a càrrec del lector Oriol Quer que ens recomanarà La dona que va decidir no sortir del llit durant un any de la Sue Townsend.
Les videorecomanacions, les anirem penjant al nostre canal de Youtube perquè siguin accessibles per tothom a qualsevol hora… us hi animeu?