Barcelona. Cultura.Toni Sala presenta Provisionalitat, Empúries

És costum i tradició que encetem les sessions del Club de Lectura cada setembre amb la presència corpòria d’un escriptor/a, gràcies al suport de la Institució de les Lletres Catalanes.   Aquest curs 2019/20 hem decidit que sigui en Toni Sala.  Poser algú despistat dirà – De què em sona aquest nom?

Doncs és el de l’escriptor que des de fa un bon grapat d’anys condueix el Club de Lectura de Can Baratau. I com que ha tret un llibre recentment ( Persecució ) que ha obtingut molt bons comentaris i crítiques ( vegeu un exemple a la nostra guia de lectura )  ens ha semblat adient, i profitós pels seguidors del Club, que aquesta vegada sigui ell la “víctima” dels comentaris, opinions, dubtes, … que generi la lectura de la seva última obra.

Així que divendres 27 de setembre, a les 7 del vespre, tothom és convidat a participar de la inauguració del ja veterà Club de Lectura de la biblioteca