coetzee

El més jove dels Club de Lectura de Can Baratau, el de llengua anglesa, comença la seva activitat del 2019/20 el darrer dijous de setembre, a les 7 del vespre, amb l’habitual guiatge d’en David Requena. Enmig de l’escalfor de l’estiu els participants hauran llegit (o no, que no és obligatori) Diary of a Bad Year, de J.M. Coetzee, autor que va ser guardonat amb el premi Nobel de Literatura el 2003.

Si us cal,  la biblioteca us pot prestar un exemplar del llibre per a prendre part de l’activitat. Aleshores podreu compartir l’experiència, tant des d’el punt de vista  literari com d’aprenentatge de l’idioma. Hi podeu treure el nas i comprovar si el vostre nivell d’anglès s’adiu amb el del Book’s Club. Ja us diem, però, que és força assequible per a qui en té un coneixement elemental.

Au, vinga, que us esperem.