experiments

Com cada dia el professor Ta-Tatxàn es va despertar abans que sortís el sol. Després d’estudiar la predicció es va posar a cuinar els núvols i s’en va a anar a pescar el sol. Així comença la història d’un professor llunàtic que té l’encàrrec de pintar-nos els núvols, de posar i treure el sol, la lluna i les estrelles. Malauradament, s’haurà d’enfrontar contra un ésser malvat, en Nigredus Obscur, que el reptarà a una batalla d’enginy. Davant vostre veureu com el professor Ta-Tatxàn intenta resoldre enigmes i experiments que a primera vista no tenen solució. Si no ho aconsegueix, correm el perill que en Nigredus Obscur no li torni mai el sol, ni la lluna ni cap de les estrelles que brillen al cel.  Si ho aconsegueix, potser descobrirà qui és realment en Nigredus Obscur. Ho voleu saber? Doncs, no us perdeu l’hora del conte a la Biblioteca.

A càrrec de Bufamots

Recomanat per a infants a partir de 5 anys