z24824681V,Ryszard-Kapuscinski--Warszawa--1962-r-

 Habituats gairebé del tot a basar les sessions del Club de Lectura en obres de ficció (novel·la) s’ens fa una mica estrany presentar “Un dia més de vida”, del polonès Ryszard Kapuściński, periodista-escriptor-multifacètic, reconegut per la seva voluntat d’escriure i descriure tot d’esdeveniments socials i conflictes polítics del segle XX, fins i tot amb el risc de deixar-hi la pell.  El resultat són uns llibres impactants; i és per això que, de vegades, es pot arribar a dubtar si no estem llegint una novel·la; però no.

Divendres 31, 19 h., a la sessió del Club, i amb la conducció d’en Toni Sala, us animem a debatre i comentar els testimoni que va deixar Kapuściński sobre la independència d’Angola com si hi haguéssiu estat. Mentrestant, feu un tast amb la guia de lectura