resultatconcurs

En aquesta accidentada setmana que portem,  avui sembla que tornem a la normalitat.  I això ens ha permès resoldre l’incògnita de qui és qui ha guanyat el concurs d’enguany.  Per motius legals no publicarem el nom i cognoms, però sí que les inicials són E.P.G.,  i el seu núm. de carnet acaba en 602. Si agafeu el telèfon i aneu a l’Instagram de la biblioteca hi trobareu un petit vídeo amb el moment del sorteig. A la persona guanyadora li enviarem un missatge personal per concertar el lliurament del premi.

Volem destacar que a les respostes (demanavem autors/es de novel·la negra catalana amb la lletra U en el nom o cognom) la gran majoria de qui ha concursat han fet servir autors de la nova fornada, la qual cosa demostra un bon coneixement de la matèria, i que la tasca divulgadora de la biblioteca dóna resultat.

Estem agraïts a tothom qui ha volgut participar.  Llàstima que no hi hagi premi per tothom. Amb Tiana Negra 2021 ho tornarem a fer.