PetitaGran 2

Aquest mes, una sessió del Club del gomet vermell diferent, on cadascú ha pogut triar el llibre per llegir. Aprofitant que el dia 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, hem donat a conèixer entre els nens i nenes participants la col·lecció de llibres Petita & Gran.

Aquesta col·lecció presenta les vides de grans dones explicades de forma senzilla i divertida pels més petits. Cada llibre presenta una nova protagonista i una il·lustradora.

Una col·lecció de contes amb la qual nens i nenes descobriran qui eren i què van aconseguir les més grans dones de la història contemporània. Dissenyadores, pintores, aventureres, científiques… Dones úniques i meravelloses de les quals aprendre i amb les quals identificar-se. Dones que, com Marie, van convertir un petit somni en una gran història.