CLL_EstherTallada_BanerTWFB_1200x628

Els Clubs de lectura són una activitat d’animació a la lectura que té com a objectiu reunir persones diverses per parlar i conversar al voltant d’un llibre. Les trobades del Club del llibre van un pas més enllà, és la reunió de gent diversa que participa en diferents Clubs de lectura al Maresme per conversar al voltant d’un autor o autora i la seva obra.

El Club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors i escriptores a les Biblioteques, promogudes per la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració de diferents editorials.

Enguany, la trobada del Club del llibre d’aquest mes de juny tindrà lloc a Alella, a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, el proper dimecres 9 de juny, a les 19.00 hores, amb aforament limitat. Per poder-hi assistir, cal efectuar la inscripció prèvia a la Biblioteca, trucant per telèfon al 93 465 77 41, o bé, per correu electrònic, b.tiana.cb@diba.cat.

Aquest cop per a la trobada comptarem amb la presència d’Esther Tallada, qui fa més de dues dècades que es dedica al món de la traducció literària. Ha traduït al català autors tan diversos com: William Faulkner, Daniel Defoe, George Orwell, Elisabeth Strout, entre d’altres.

Aquesta trobada serà conduïda per la crítica literària i professora Marina Porras. Parlarem i dialogarem al voltant de la darrera obra traduïda per Esther Tallada, Llum d’agost, de William Faulkner, obra premiada amb el Premi Serra d’Or 2019.

Igualment, aquesta trobada podrà ser seguida en streaming en l’enllaç següent:

Enllaç Club del llibre Maresme