bang-patum-patam-bufamots-hora-del-conte

Qui ho ha dit que alguns aliments són avorrits? Apa, si t’atreveixes, aixeca el dit! Escolta aquest conte i veuràs com d’errat n’estàs! I, sinó, pregunteu-li a la Mariona, una adolescent que s’ha d’encarregar cada dissabte d’anar a mercat i fer la compra. El que no sap és que, quasi sense voler, es trobarà ficada dins una aventura que la durà fins al camí de les cinc portes. Una senda fortament vigilada on s’haurà d’enfrontar amb perills inesperats i grans enigmes. Però, no estarà sola… l’ajudarem nosaltres i un personatge màgic que encara no té nom malgrat que, potser, es podria dir Alkinyó, o Maxambrò o… Paquilxet! Sigui com sigui, si arriben al final, descobriran el tresor de les taronges i, de propina, ella s’acabarà convertint en la fada del mercat. Que no t’ho creus? Doncs, para bé les orelles que t’explicaré fil per randa aquesta història.

A càrrec de Bufamots

Recomanat per a infants a partir de 4 anys

En commemoració del Dia Mundial de l’Alimentació i l’Any Internacional de les Fruites i Verdures

Aforament limitat, cal inscripció prèvia, trucant al telèfon 93 465 77 41, o bé, per correu electrònic, b.tiana.cb@diba.cat