David-Tarrason©23
Can Baratau és l’edifici que acull la biblioteca pública de Tiana des de 1998. Durant aquests 16 anys la biblioteca ha anat creixent tant en número de llibres, com en usuaris, com en activitats. I és que la biblioteca ha de ser això: un centre on anar creixent.
Estem convençuts que la cultura és font de creixement i que la cultura passa, també, més enllà de les parets de la biblioteca. És per això que un any més hem convidat a usuaris de Can Baratau a acompanyar-nos al teatre. Aquesta vegada hem anat fins a Viladecans, on ens hem trobat amb més de 1.300 usuaris de biblioteca (la majoria membres de Clubs de lectura), per veure l’obra “Stockmann”, una adaptació lliure d'”Un enemic del poble” de Hernik Ibsen.
L’acte va estar presentat pel periodista Xavier Grasset i el president de la Diputació de Barcelona Salvador Esteve.
La propera sortida que farem serà el dijous 20 de novembre. Aquest cop, anirem a Mataró per poder parlar amb l’autor de Victus, Albert Sánchez-Piñol dins del cicle de trobades amb autors el Club del Llibre. Si hi esteu interessants, encara queden places lliures, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us explicarem com aconseguir la invitació per accedir a l’acte.