Agenda petits lectors

Dijous, 24 de gener, 17,30 hores. Hora del conte: “Amb A de Brossa”, amb Assumpta Mercader.

Dimarts, 5 de febrer, 17,30 hores. Club de lectura infantil del gomet vermell: El fantàstic senyor Guillot, de Roald Dahl. A càrrec de Marianna Trichinni. Dins del projecte Parcs i Biblioteques, naturalment!

Dijous, 7 de febrer, 17,30 hores. Hora del conte: Jully papallona, amb Laura Asensio. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

Dissabte, 16 de febrer, 11,00 hores. Storytime: Welcome to the jungle, a càrrec de Kids&Us Tiana. Dins del projecte Parcs i Biblioteques…naturalment!

Dijous, 21 de febrer, 17,30 hores. Hora del conte: El rei Carnestoltes i la Vella Quaresma, amb la Cia. Patawa.

No hi ha res previst

Nascuts per llegir

El projecte Nascuts per llegir (NPL) són el conjunt d’activitats que es fan per convidar als infants de 0-3 anys a participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

La Penya dels Llibres

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada tercer divendres de mes