Agenda petits lectors

Dijous, 25 d’abril, 17,30 hores. Hora del conte especial Sant Jordi: La princesa i el drac, a càrrec de Teatre Aula. Per a infants a partir de 5 anys.

Dijous, 25 d’abril, 18,00 hores.  Celebrem Sant Jordi amb el Llibre Gegant, inventant contes crearem els nostre llibre! . Activitat adreçada a infants i famílies.

Dissabte, 27 d’abril, 11,00 hores. Taller d’enquadernació creativa. Taller familiar recomanat per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia. Amb la col·laboració de Medi Ambient Tiana i AMB Residus. Programa Millor que Nou!

Dimarts, 7 de maig, 17,30 hores. Club de lectura infantil del gomet vermell: El camaleó enfadat, d’Elena Angulo. A càrrec de Marianna Trichini

Dijous, 9 de maig, 17,30 hores. Hora del conte: Cascarpan, a càrrec de Mon Mas. Per a infants a partir de 5 anys. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

Divendres, 10 de maig, 18,00 hores. Laboratori de lectura: El rebost del cau, a càrrec del personal de  la biblioteca. Per a públic familiar, recomanat pe a infants de 5 a 9 anys. Cal inscripció prèvia. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

Dissabte, 18 de maig, 11,00 hores. L’hora menuda: Bosquim, boscam, a càrrec de Marta Catalan. Per a infants de 0 a 3 anys. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

Dijous, 23 de maig, 17.30 hores. Hora del conte: Contes que bufa al vent, a càrrec de Violeta Antó. Per a infants a partir de 5 anys. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

No hi ha res previst

Nascuts per llegir

El projecte Nascuts per llegir (NPL) són el conjunt d’activitats que es fan per convidar als infants de 0-3 anys a participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

La Penya dels Llibres

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada tercer divendres de mes