Agenda petits lectors

Dimarts, 02 d’octubre, 17,30 hores. Club de lectura infantil: Club del gomet vermell: La nena que només es va poder endur una cosa, d’Eulàlia Canal. Per a nens i nenes de 7 a 10 anys. Condueix l’activitat: Marianna Trichini.

Dijous, 11 d’octubre, 17,30 hores. Hora del conte: “Àvies de conte”. Organitza Biblioteca Can Baratau i Llar d’Avis.

Dijous, 18 d’octubre, 17,30 hores. Hora del conte especial: “Conte del riu”. A continuació de l’hora del conte, visita a un parell de fonts de Tiana per fer difusió del recorregut Geocatching de les Fonts de Tiana (Guia de recursos del Maresme). Col·laboració Medi Ambient Tiana. Programa Parcs i Biblioteques, naturalment!

Dissabte, 20 d’octubre, 11,00 hores. Nascuts per llegir: Sons per a nadons, a càrrec d’Alquimia Musical. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Dijous, 25 d’octubre, 17,30 hores. Hora del conte: Anna Tarambana, a càrrec de Mon Mas. Programa Parcs i Biblioteques, naturalment!

 

No hi ha res previst

Nascuts per llegir

El projecte Nascuts per llegir (NPL) són el conjunt d’activitats que es fan per convidar als infants de 0-3 anys a participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

La Penya dels Llibres

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada tercer divendres de mes