Agenda petits lectors

Dissabte, 03 de novembre, 11,00 hores. Nascuts per Llegir: “Dins del cor”, a càrrec d’Ada Cusidó. Per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Dimarts, 06 de novembre, 17,30 hores. Club de lectura infantil: Club del Gomet vermell: “La nena que només es va poder endur una cosa”, d’Eulàlia Canal. Coordina: Marianna Trichini. Per a nens i nenes de 7 a 10 anys.

Dijous, 08 de novembre, 17,30 hores. Hora del conte: “La castanyera”, a càrrec de Gisela Llimona.

Dijous, 22 de novembre, 17,30 hores. Hora del conte: “El follet conrer”, a càrrec de Krisolets. Programa Parcs i Biblioteques, naturalment!

Dimarts, 13 de novembre, 18,00 hores. Bibliolab: ” Com funciona el nostre cor?”, a càrrec d’Explorium, serveis educatius. Cal inscripció prèvia. Per a nens i nenes de 7 a 10 anys.

Dimarts,  20 de novembre, 18,00 hores. Bibliolab: “Com s’inflen els pulmons?”, a càrrec d’Explorium, serveis educatius. Cal inscripció prèvia.  Per a nens i nenes de 7 a 10 anys.

Dimarts, 04 de desembre, 17,30 hores. Club de lectura infantil: Club del Gomet vermell: “Els desastrosos encanteris de la bruixa Serafina”, de Núria Pradas. Coordina: Marianna Trichini. Per a nens i nenes de 7 a 10 anys.

Dijous, 13 de desembre, 17,30 hores. Hora del conte: “El circ de drap”, a càrrec de Marta Catalan.

Divendres, 14 de desembre, 18,00 hores. Laboratori de lectura en família: “Naturalistes”, a càrrec del personal de la Biblioteca. Per a infants de 4 a 9 anys.

Dissabte, 15 de desembre, 11,00 hores. Hora del conte en anglès: “The elf’s inventions”, a càrrec de Kids&Us. Per a nens i nenes de 3 a 8 anys.

Dijous, 20 de desembre, 17,30 hores. Hora del conte i taller: “Especial Nadal”, a càrrec de la Companyia La Boia Teatre.

 

 

No hi ha res previst

Nascuts per llegir

El projecte Nascuts per llegir (NPL) són el conjunt d’activitats que es fan per convidar als infants de 0-3 anys a participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

La Penya dels Llibres

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada tercer divendres de mes