Agenda petits lectors

Divendres, 16 de febrer, 17.00 hores. Club de lectura infantil: la Penya dels llibres: “Taller d’escriptura”. Coordina: Joan de Boer. A la Biblioteca de l’Escola Lola Anglada

Dijous, 22 de febrer, 17.30 hores. Hora del conte: Els sons robats, amb Eva González. Activitat emmarcada dins del programa Parcs i biblioteques, naturalment!

Dijous, 8 de març, 17.30 hores. Hora del conte: Contes d’aixafar el raïm, amb Clara Gavaldà.  Per a infants a partir de 3 anys. Biblioteques amb DO.

Dissabte, 10 de març, 11.00 hores. Story time: “The Messy playroom”, amb Kids&Us Tiana.

Divendres, 16 de març, 17.30 hores. Club de lectura infantil: la Penya dels llibres: “El món genial de Tom Gates”, de Liz Pichon. Coordina: Joan de Boer. Per  a nois i noies de 9 a 12 anys. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

Dijous, 22 de març, 17.30 hores. Hora del conte: L’ovella que va venir a sopar, amb Esperança Teixidó.  Per a infants a partir de 3 anys.

Dissabte, 24 de març, 11.00 hores. Nascuts per llegir:  Viajando con Sol, amb Sol Homar. Per a nadons de 0 a 3 anys.

 

No hi ha res previst

Nascuts per llegir

El projecte Nascuts per llegir (NPL) són el conjunt d’activitats que es fan per convidar als infants de 0-3 anys a participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

La Penya dels Llibres

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada tercer divendres de mes