Agenda petits lectors

Dimarts, 1 d’octubre, 17,30 hores. Club de lectura infantil del gomet vermell: El meu pare és una pissarra, de Jaume Cela. A càrrec de Marianna Trichini. Per a infants de 7 a 10 anys.

Dimecres, 9 d’octubre, 18,00 hores. Escape room: Enigma Liceu. En celebració dels 20 anys de la reobertura del Liceu. Per a joves a partir de 12 anys. Més informació i inscripcions a la Biblioteca.

Dijous, 10 d’octubre, 17,30 hores. Hora del conte: Àvies de conte. Organitza: Biblioteca Can Baratau i Llar d’Avis.

Divendres, 11 i 18 d’octubre, 18,00 hores. Laboratori de lectura: Expedient panxa plena: el cas del llop ferotge, a càrrec del personal de la Biblioteca. Per  a públic familiar, recomanat per a infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

Dijous, 24 d’octubre, 17,30 hores. Hora del conte: Coses de la iaia, a càrrec d’UllDistret. Celebrem el Dia de la Biblioteca!

Divendres, 25 d’octubre, 19,00 hores. Bibliolab: A vista d’ocell (la màquina voladora de Leonardo), a càrrec d’El Taller. Per a infants a partir de 7 anys. Cal inscripció prèvia.

Dissabte, 26 d’octubre, 11,00 hores. L’hora menuda i taller: El cigne que va conèixer el sol, celebrem els 10 anys de Krisolets! Recomanat per a infants de 0 a 4 anys. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

Dijous, 31 d’octubre, 18,00 hores. Taller: Halloween i castanyada, a càrrec del personal de la biblioteca. Per a infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia.

L’hora menuda

L’hora menuda és l’hora del conte dedica als infants de 0-3 anys per fer-los participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

El club del gomet vermell

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 7 i 10 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada primer dimarts de mes