Agenda petits lectors

Dissabte, 1 de febrer, a les 11 hores. L’hora menuda: Sons per a nadons, a càrrec d’Alquimia musical. Per a infants de 0 a 3 anys.

Dijous, 6 de febrer, a les 18 hores. Hora del conte:  Nosaltres som científiques, a càrrec de Meritxell Gabaldà. Recomanat per a infants a partir de 5 anys. En commemoració del Dia internacional de les dones i les nenes en la ciència.

Divendres, 7 de febrer, a les 17,30 hores. Club de lectura infantil del gomet vermell: Marcel·lí,  de Jean-Jacques Sempé. A càrrec de Marianna Trichini.

Divendres, 14 de febrer, a les 18 hores. Titelles: Planeta amenaçat, titelles al rescat! Un viatge fantàstic al cor del canvi climàtic, a càrrec de Bruno Valls de Marionetes Nòmades. Cal inscripció prèvia. Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!

Dissabte, 15 de febrer, a les 11 hores. L’hora menuda: Estimulació musical per a infants, a càrrec d’Aina Camp. Per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Dijous, 20 de febrer, a les 18 hores. Hora del conte: La Vella Quaresma i el senyor Carnestoltes, a càrrec de Marta Catalan. Recomanat per a infants a partir de 5 anys.

 

 

 

L’hora menuda

L’hora menuda és l’hora del conte dedica als infants de 0-3 anys per fer-los participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

El club del gomet blau

Un club de lectura per infants d’entre 5 i 6 anys que començen a llegir.

Amb aquest club gaudirem de la lectura en veu alta, d’escoltar i de llegir plegats. Ens trobarem cada primer divendres de mes.

El club del gomet vermell

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 7 i 10 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada segon divendres de mes