Agenda petits lectors

Dijous, 26 d’abril, 17.30 hores. Hora del conte: La llegenda de Sant Jordi, amb Núria Cruz. Per a infants a partir de 3 anys.

Dijous, 10 de maig, 17.30 hores. Hora del conte: Contes estrellats : sessió de Planetari, amb l’Associació Bocafoscant. Per a infants a partir de 3 anys. Places limitades: 23. Cal fer inscripció prèvia.

Dissabte, 12 de maig, 11.00 hores. Nascuts per llegir: Mà i manetes, amb Sandra Rossi. Per a nadons de 0 a 3 anys.

Divendres, 18 de maig, 17.30 hores. Club de lectura infantil: la Penya dels Llibres: Sputnik, de Bettina Obrecht. Coordina: Joan de Boer. Per a nois i noies de 9 a 12 anys. Cal inscripció prèvia.

Dijous, 24 de maig, 17.30 hores. Hora del conte: Dibuixa’m un parc, amb Subi (il·lustrador) i Anna Obiols (escriptora). Per  a infants a partir de 3 anys. Programa “Parcs i biblioteques… naturalment!”

Dissabe, 26 de maig, 12.00 hores. Jardí Romàntic de la Lola Anglada. Sessió familiar: Les aventures de la Sila i en Brens al bosc, amb Krisolets. Per a infants a partir de 3 anys. Programa “Parcs i biblioteques… naturalment!” Abans de l’activitat: Presentació de la guia de recursos “Singularitats naturals del Maresme”.

 

 

 

No hi ha res previst

Nascuts per llegir

El projecte Nascuts per llegir (NPL) són el conjunt d’activitats que es fan per convidar als infants de 0-3 anys a participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

La Penya dels Llibres

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada tercer divendres de mes