Agenda petits lectors

Del 9 al 13 de desembre. Espai creatiu per La Marató, manualitat per a infants

Dimarts, 3 de desembre, a les 17,30 hores. Club de lectura infantil del gomet vermell: Agafi’s fort el barret, senyora Jensen, de Diana Coromines. A càrrec de Marianna Trichini.

Dijous, 5 de desembre, a les 17,30 hores. Hora del conte: L’arbre de sucre, a càrrec d’Ada Cusidó. Recomanat per a infants a partir de 5 anys.

Dijous, 12 de desembre, a les 17,30 hores. Hora del conte: Contes per La Marató, a càrrec de Violeta Antò. Recomanat per a infants a partir de 5 anys.

Divendres, 13 de desembre, a les 18 hores. Taller de Nadal: a càrrec del personal de la Biblioteca. Per a infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia.

Dijous, 19 de desembre, a les 17,30 hores. Hora del conte: Per Nadal tot s’hi val, a càrrec de Núria Clemares. Recomanat per a infants a partir de 5 anys.

 

 

L’hora menuda

L’hora menuda és l’hora del conte dedica als infants de 0-3 anys per fer-los participar del món del llibre.

A través de vivències sensorials com ara jocs de falda, contes a la pell… creem lligams entre grans i petits a través dels llibres.

Un conte quinzenal

Quan l’infant ja té 4 anys és el moment de fer-lo gaudir escoltant les mil històries que trobem entre les pàgines dels contes.

Cada quinze dies, un narrador ens explicarà un o més contes per gaudir una estona amb els amics i la família.

El club del gomet vermell

El  Club de lectura per a nois i noies d’entre 7 i 10 anys.

Amb aquest club els ensenyarem que la lectura és divertida, i que és un moment ideal per passar-ho molt bé entre amics. Ens trobarem cada primer dimarts de mes