Activitats

Dimarts 4 de desembre  

17.30 h. Club de lectura infantil: Club del gomet vermell: Els desastrosos encanteris de la bruixa Serafina, de Núria Pradas. Per a nens i nenes de 7 a 10 anys. Conductora: Marianna Trichini.

Dimarts 11 de desembre    

19.00 h.  Monòleg Pompeu Fabra: jugada mestra!. Celebració de l’any Pompeu Fabra. Idea, text i interpretació: Òscar Intente. Direcció i col·laboració en el text: Maria Pla. Inútils Mots -teatre de la paraula-.

Dijous 13 de desembre

17.30 h. Hora del conte: El circ de Drap, amb Marta Català. Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

19.00 h Club de lectura en francès: “Journal de voleur”, de Jean Genet. A càrrec d’Enriqueta de la Fuente.

Divendres 14 de desembre

18.00 h. Laboratori de lectura en família Naturalistes:  veniu a descobrir el gabinet de curiositats amb la col·lecció més excepcional de zootècnia i botànica del planeta! Activitat familiar, recomanada per a infants de 5 a 9 anys. Programa Parcs i Biblioteques, naturalment! Cal inscripció prèvia a la biblioteca.

Dissabte 15 de desembre

11.00 h. Nascuts per llegir: The Elf’s inventions, a càrrec de Kids&Us Tiana. Per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Dijous 20 de desembre

17.30 h. Hora del conte i taller: Conte de Nadal de Charles Dickens, amb la Cia. La Boia Teatre. I taller de titelles, cal portar un rotllo de paper higiènic. Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

19.00 h. Book’s club, club de lectura en anglès: “The boy in the striped pyjamas”, de John Boyne. A càrrec de David Requena.

Divendres 28 de desembre

19.00 h. Club de lectura: “La trilogia de la nit”, d’Elie Wiesel. Coordina Toni Sala.