Cortazar2
                  Aquest mes, en el Club de Lectura, un dels més grans del segle passat. Julio Florencio Cortázar.    Potser més esmentat que llegit; o potser no. Però cal acceptar que endinsar-se en les seves obres no és senzill d’entrada; ambs els grans, ja ho sabeu…
 
Escriptor rotund, elaborat; trencador, tot i el fort influx dels clàssics.  Multifacètic. Immens.  Un devessall de literatura, i una vida, la dels lectors, massa curta potser per a copsar tot el que Cortázar ofereix No us espantéssiu pas, que el llibre que compartirem no és molt extens de pàgines;  de literatura, vosaltres mateixos ja ho veureu.   Es tracta de Historia de cronopios y de famas.  El darrer divendres de novembre, a les 7, com sempre, podreu extreure’n força suc participant de la trobada del club, amb el guiatge d’en Toni Sala.
 
Aquí, l’habitual guia de lectura  us donarà pistes, complicitats, i us obrirà la gana.  Que us faci bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà