silvia-alcantara

Aquest mes tenim per llegir i comentar La casa cantonera, de Sílvia Alcàntara amb el valor afegit de la presència de la pròpia autora.  
De tant en tant, enmig de prestigiosos i venerables escriptors que ja passaren a millor vida, ens plau d’anunciar pel Club de Lectura que vindrà una escriptora a qui podrem estrènyer la mà, dir-li personalment amb quina intensitat hem fruït del seu llibre i, si s’escau, demanar-li que ens el signi.
Només cal, com de costum, que vinguis a la biblioteca, t’enduguis el llibre i el comencis a llegir. ( O no, que tampoc és obligatori per a assistir al Club);  i el  26 d’octubre,   tant si l’has acabat  com si no, vine a les 19h a la Biblioteca Can Baratau i participa del Club de lectura més antic del poble.

Us podeu descarregar la guia que hem preparat per vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà