Setmana de l'esport_bv
I després de la Setmana de l’Energia a Tiana ara us volem convidar a compartir amb nosaltres la Setmana de l’esport.
Educasport Tiana és una iniciativa que, per segon any consecutiu, vol acostar la formació esportiva des d’una prespectiva transversal (gestió esportiva, salut, entrenament…). La biblioteca acollirà diverses conferències per parlar d’alguns aspectes de l’esport com ara el fet de gestionar una entitat esportiva, o maneres de prevenir les lesions en els esportistes.
Tot plegat acabarà amb la Festa de l’esport el proper dia 26 de juny a la Sala Albèniz de Tiana, on hi haurà l’entrega de premis als millors esportistes de l’any.
L’esport té moltes cares, fins i tot té la vessant literària, i és que de literatura d’esport se n’ha escrit (i se n’escriurà) molta. Des de biografies d’esportistes, tècniques de joc, guies per fer esports d’aventures a la Biblioteca Virtual hi trobareu la millor informació seleccionada i ordenada per saber-ho tot sobre el món de l’esport: app, curiositats, esdeveniments esportius mundials…
I com que l’esport s’ha de practicar des de ben petit, no ens hem olblidat dels infants, així que us hem preparat una selecció de llibres i webs per a explicar això de l’esport als més petits de casa gràcies a en Gènius i els seus amics.