gaiman

En Neil Gaiman és un autor polifacètic. Escriptor de còmics, guions de cinema, obres de teatre, assaigs, llibres de ciència ficció… ha estat reconegut mundialment per obres com Coraline, The Sandman, Stardust entre molts d’altres títols.

El cementiri sense làpides i altres històries negres és un recull de 12 contes que estan entre el món fantàstic i el món del misteri. El nexe comú entre tots els contes és el món imaginari on passen (a cada conte, un món diferent). Podem trobar des de nens que parlen (i juguen) amb nens morts, trols que volen quedar-se la vida de persones que passen per sota del seu pont o mesos de l’any que actuen com a éssers vius que s’expliquen històries.

Si t’agrada utilitzar la imaginació i t’agraden les històries que poden fer (una mica) de por, no deixis que aquest llibre passi de llarg.

Gaiman, Neil. El cementiri sense làpides i altres històries negres. Barcelona: Estrella Polar, 2010 [veure’n la disponibilitat al catàleg en català, castellà i ebook]