Amos Oz, the celebrated Israeli writer, in New York, Nov. 14, 2016. In his latest novel, “Judas,” which is not only named after the most reviled traitor in history, but also reimagines the story of the Crucifixion, Oz makes effort to remove the taint from a character who has inspired so much hatred and violence.
©George Etheredge / The New York Times / Contacto

No ens havia passat mai.      Vàrem programar l’escriptor Amos Oz pel Club de Lectura, i abans de fer-ne la sessió s’ha esdevingut la mort del senyor Oz el 28 de desembre passat.

Així doncs, la trobada de divendres 25, a l’habitual hora de les 7 del vespre, pren una mica més de rellevància.  En Toni Sala us ajudarà a descobrir coses que no havíeu pas detectat a la novel·la “Una historia de amor y oscuridad“, i també podreu expressar tot el que us ha suggerit la lectura del llibre.  Ben profitós tot plegat.

Us esperem.