Potser us pensàveu que ens n’havíem oblidat enguany; però no.

Adossat a Tiana Negra us presentem el concurs casolà de la biblioteca.  Aquesta vegada son 7 preguntes , com les 7 edicions que portem de l’esdeveniment.  N’hi ha de fàcils; però d’altres  us faran recórrer als vostres poders de deducció i observació. No us donéssiu pas  per vençuts abans d’hora

Feu arribar les respostes a b.tiana.cb@diba.cat,  o en suport paper, a la mateixa biblioteca. Hi ha temps fins dimecres 23 de gener, a les 23.59 h.  Guanya qui més n’encerti; i en cas d’empat, qui primer ens hagi enviat/portat les respostes. La recompensa consisteix en llibres, acabats de sortir, de novel·la negra catalana.  3 pel primer classificat, i un cadascun pel 2n i 3r

Qualsevol circumstància no prevista serà resolta per l’assenyat criteri del personal de Can Baratau.

Doncs, vinga. Ja és hora de barrinar una mica.