Quan-el-glaç-es-fon-Cover-CAT-1024x885

Avui a l’hora del conte descobrirem dos contes que ens parlen de natura.

En el primer, descobrirem com el clima està canviant. Una immensa tempesta d’aigua s’apropa i el sol està fonent el casquet polar. Hi ha molta aigua però no hi ha prou glaç. En aquest clima alterat, un ós polar haurà d’empendre un viatge èpic, valent i també ple d’esperança.

En la segona història coneixerem una comunitat de ratolins, un univers diferent i molt atractiu. Descobrirem un lloc ideal per viure: la seguretat que dona la llar, amb la calidesa de la família i els veïns, ple de detalls que desperten records  i aventura en la mida justa, sense grans perills…

A càrrec de Meritxell Gabaldà

Per a infants a partir de 5 anys

Dins del projecte Parcs i Biblioteques… naturalment!