la_princesa_i_el_drac_teatre_aula_1530895555_4800

El llibreter Llibert està cansat de vendre llibres només per les dates més assenyalades. En Llibert, però, a partir d’una comanda, decideix explicar una veritable història de dracs:

Al regne de Voramar hi vivia la princesa Espirulina, filla del Rei Bàcora. La princesa només tenia el pensament per a llibres i contes, cap altra cosa li passava pel cap. Ella sempre deia que per ser una princesa s’ha de tenir coneixements.

Del fons del mar, va aparèixer un gegant drac marí. Una bèstia ferotge que va destrossar totes les coses que al seu pas va trobar i es va menjar tots els peixos que nedaven al mar. L’espantós drac, un cop va acabar de cruspir-se tots els peixos, va decidir demanar menjar a la ciutat emmurallada de Voramar. Però no es conformava amb qualsevol cosa… volia persones.

La Princesa Espirulina va voler ser la primera  a ser menjada pel Drac…

O no? Un espectacle emotiu i divertit, on es combina actors, titelles, ombres xineses, cançons…

A càrrec de Teatre Aula

Per a infants a partir de 5 anys