insectos

Què passa si una mosca o un escarabat es fan mal i tenen una ala malmesa, o una pota trencada?  No poden anar a un hospital.  La solució: anar a veure el pare d’en Noc. Les seves mans fan meravelles i deixa els insectes curats i recuperats.  El pare vol que en Noc segueixi la seva feina quan sigui més gran; però hi ha un problema:  en Noc té por dels insectes.

Això és el que passa a El pequeño cuidador de insectos, de Nastasia Rugani, que podeu llegir a  https://catalunya.ebiblio.es/opac/#index. Tingueu en compte que en aquest web surt el títol El cuidador de insectos, però és el mateix llibre

    Si voleu saber què passa amb el problema del Noc, llegiu el llibre i participeu d’una nova sessió del Club del gomet vermell, des de casa. Serà el divendres 8 de maig, a les 17.30.  Envieu un correu a b.tiana.cb@diba.cat i us direm com ho heu de fer.  Us esperem.